New Profesional Consult 930 x 122

scandal

Update/Argeș: Patru bărbați reținuți după bătaia de la petrecerea de Paște

Argeș: Bătaie între mai multe persoane aflate la o petrecere de Paște.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Update, 25 aprilie, ora 08.03, Poliția Argeș transmite:

„În urma administrării probatoriului, în cursul nopții de 24 spre 25 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, toți din Pietroșani.

Urmează ca cei în cauză să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.”

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Update, ora 20.45, Poliția Argeș precizează oficial cu privire la acest subiect:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Pietroșani a avut loc o stare conflictuală între mai multe persoane.

La fața locului au intervenit în scurt timp polițiști din mai multe structuri (respectiv polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești, polițiști din structurile rutieră și ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș), care au aplanat starea conflictuală și au identificat persoanele care au luat parte la incident.

La conflict ar fi luat parte 15 barbați, aflați în relații de rudenie

Din verificările efectuate până la acest moment de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, s-a stabilit că la conflict ar fi luat parte 15 barbați, aflate în relații de rudenie (dintre care 12 bărbați cu vârste între 19 și 57 de ani, respectiv trei minori de 15 și 16 ani), iar șapte dintre aceștia ar fi suferit leziuni.

La acest moment polițiștii sunt prezenți în continuare la fața locului, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, și pentru desfășurarea de cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, conform art. 371 și 198 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Până la acest moment, niciuna dintre persoanele audiate nu a formulat plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care incidentul s-a petrecut, stabilirea cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Aspecte legale:

În situația infracțiunii de loviri sau alte violențe, ăsta la art. 193 din Codul Penal, conform alin. 3 de la articolul sus-amintit, punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Conform art. 296 din Codul de Procedură Penală, termenul de introducere a plângerii prealabile este de 3 luni.

Știrea inițială, ora 18.33

În localitatea Pietroșani din județul Argeș a început în urma cu puțin timp, un conflict spontan între niște persoane care se aflau la o petrecere de Paște. Se pare că ar fi romi.

Mai multe dintre acestea ar fi suferit răni în urma acestei bătăi. Au fost preluate de medici pentru a le acorda îngrijiri de specialitate.

A intervenit si Poliția.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3