930 x122 grota rece

bataie

UPDATE – ARGEȘ: VIOLENȚE, BĂTAIE GENERALĂ

UPDATE (ORA 21:10) – Argeș: Violențe, bătaie generală. ”Conflictul s-a soldat cu două victime, cu traumatisme craniene minore, una asistată de echipajul medical la fața locului, alta transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești pentru investigații.”, precizează Marian Hiru, directorul SAJ Argeș. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

UPDATE (ORA 20:45): Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, transmite că în jur de 15 persoane ar fi fost implicate în conflict. 

Înfruntarea ar fi avut loc între două familii de romi. Motivul: o relație dintre doi tineri, relație cu care părinții acestora nu ar fi fost de acord.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

În ceea ce privește echipajele Ambulanței care ar fi fost agresate, Zamfir precizează că ar fi vorba despre un ambulanțier care ar fi fost lovit, însă, potrivit primelor informații, accidental. Situația la fața locului este acum sub control, conflictul fiind aplanat, mai informează purtătorul de cuvânt al Poliției Județene.

UPDATE (ORA 20:15): Marian Hiru, directorul SAJ Argeș, precizează că ”echipajele Ambulanței sunt agresate de persoanele implicate în conflict.”

Pe lângă polițiști, la fața locului au fost solicitați și jandarmii. 

Un conflict a avut loc în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Leordeni, în satul Cotul Malului.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, în conflict ar fi fost implicate zeci de persoane, dintre care 10 ar fi rănite. Cei implicați sunt etnici romi. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90