930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: BĂRBAT LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI

UPDATE: Bărbat lovit pe trecerea de pietoni. „Un bărbat de 63 de ani din comuna Domnesti, care conducea un autoturism pe DN 73 dinspre Pitești către Câmpulung, în Mărăcineni, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani din Maracineni, care se afla angajat regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș fac cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Bioul de presă al Poliției Județene.

Pietonul se afla sub influența băuturilor alcoolice, conform sursei citate. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie mai mică de 0,40 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

Contrar informațiilor inițiale, victima a fost găsită conștientă. A primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital „cu un traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fractură la mâna stângă”, precizează ISU.

Un accident rutier s-a produs cu puține minute în urmă pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, în comuna argeșeană Mărăcineni.

În zona blocuri, pe sensul de mers Pitești – Câmpulung, un pieton a fost accidentat de o mașină.

La fața locului a fost trimis un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90