930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: CARAMBOL. ACCIDENT CU VICTIME, TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE: Carambol. Accident cu victime, trimisă Descarcerarea. Trei persoane au fost preluate, conștiente, de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, transmite ISU Argeș. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Poliția Rutieră urmează să stabilească în ce condiții s-a produs accidentul.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Cinci persoane se aflau în mașinile implicate în accident, dintre care trei au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital, toate în stare de conștiență.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, pe raza comunei argeșene Mărăcineni. O persoană ar fi încarcerată, potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare, un altul cu ambulanță SMURD și alte două echipaje de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90