930 x122 grota rece

accident

UPDATE: COLIZIUNE ÎNTRE UN MICROBUZ ȘI UN AUTOTURISM

UPDATE: Coliziune între un microbuz și un autoturism. În urma accidentului, o femeie de 51 de ani, din județul Teleorman, pasageră în microbuz, a suferit o fractură la mâna stângă și avea dureri intercostale. A fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești.

Citiți și: Argeș: Impact puternic între două autoturisme

Șoferul microbuzului, un bărbat de 54 de ani, din Mioveni, a lovit cu mașina autoturismul care se deplasa în față, o Dacie 1300, al cărui șofer, de 63 de ani, din comuna Moșoaia, a schimbat direcția de mers fără să se asigure, informează Poliția Argeș.

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în zona Colibași din Mioveni, lângă calea ferată.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a avut loc o coliziune între un autoturism și un microbuz de transport de persoane.

În microbuz se aflau 6 persoane, precizează Poliția Argeș, dintre care una are nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90