930 x122 grota rece

Accident autostrada

    UPDATE: COPIL DE 5 ANI, RĂNIT ÎN ACCIDENT

    UPDATE: Din accident au rezultat trei victime, printre care un copil de 5 ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și un hematom la nivelul feței, a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Celelalte două victime au fost preluate de către echipajul SAJ.

    Citiți și: Carambol cu șase mașini pe autostradă!

    Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 67 de ani, din Giurgiu, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția A1 către Vâlcea, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un parapet din beton.

    În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerelor de 63 de ani, 37 de ani, respectiv 5ani, toate din județul Giurgiu, care au fost transportate la spital, cu diagnostice preliminare, astfel:

    Citiți și: Accident pe Autostrada A1, Pitești – București: Patru mașini implicate!

    – femeia de 63 de ani – contuzii hemitorace stâng și contuzie la coloana lombară;

    – femeia de 37 de ani – traumatism cranio-facial minor și contuzie la genunchiul stâng;

    – minora de 5 ani – traumatism cranio-facial și cranio-cerebral, echimoze și escoriatii la nivelul feței.

    În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

    Știrea inițială

    Accident rutier în localitatea Bascov, la ieșirea de pe autostradă.

    „Un autoturism s-a răsturnat. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, plus un echipaj SAJ.”, precizează ISU Argeș.

    Vom reveni.

    (Sursa FOTO: Facebook – Info Trafic Piteşti)

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3