Donaris 930 x 122

decedat

UPDATE: DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN MOȘOAIA

UPDATE (ORA 17:50): Descoperire șocantă în Moșoaia. Bărbatul găsit decedat este un piteștean în vârstă de 53 de ani. Conform Poliției Argeș, bărbatul nu locuia cu familia, obișnuia să consume băuturi alcoolice și ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc. Piteșteanul ar fi scris mai multe mesaje de adio pe pereții casei în care a fost găsit. Bărbatul nu mai luase legătura cu familia de la sfârșitul anului trecut.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

UPDATE (ORA 15:50): Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției argeșene, declară pentru ePitești că s-a deschis o anchetă. ”Nu este cunoscută identitatea bărbatului. Cauza decesului poate fi una naturală, însă luăm în calcul și o sinucidere sau o crimă. Autopsia va stabili care sunt condițiile în care a decedat bărbatul. Bărbatul este decedat de cel puțin câteva săptămâni.”

Acesta mai precizează că descoperirea a fost făcută de o localnică din Moșoaia.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

Poliția Argeș informează că în satul Smeura al comunei argeșene Moșoaia a fost găsit un bărbat decedat.

Potrivit sursei citate, bărbatul, decedat cel mai probabil de mai multe zile, a fost găsit într-o casă părăsită. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3