NOR CURIER 930X122

copil

UPDATE: DEZNODĂMÂNT ÎN CAZUL COPILULUI RĂTĂCIT ÎN ZONA EXERCIȚIU

UPDATE: Deznodământ în cazul copilului rătăcit în zona Exercițiu. ”După ce a fost adus la sediul Secției 3 de Poliție, în urma verificărilor, s-a stabilit că minorul, de 9 ani, se mutase de circa două săptămâni la o altă adresă, cu chirie, în Pitești. Copilul plecase dimineață la magazin, mama fiind deja la serviciu, iar tatăl plecat în altă localitate, anunțându-și în prealabil numai sora.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Magazinul la care a mers copilul era închis, drept urmare a întârziat să se întoarcă acasă. Între timp a fost observat de un echipaj de la Poliția Locală. Îmbrăcat sumar, s-a panicat și nu a putut oferi suficiente detalii pentru identificarea adresei. Polițiștii locali l-au adus la Secția 3.

Ulterior, polițiștii au reușit să o contacteze pe mama minorului, care s-a învoit de la serviciu și s-a deplasat la sediul Secției, acolo unde i-a fost încredințat copilul”, ne transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

În această dimineață, în jurul orei 7, un echipaj al Poliției Locale a găsit în zona Asirom de pe strada Exercițiu din Pitești un copil în vârstă de 9 ani, îmbrăcat sumar, care se rătăcise.

Informația ne este furnizată de Biroul de presă al Poliției Locale Pitești, care ne precizează că băiețelul purta un tricou și pantaloni subțiri și era încălțat în papuci.

”Copilul spunea că îi este foarte frig, că a ieșit la cumpărături și că vrea să ajungă acasă, dar nu mai știe unde locuiește. Nu a știut să ne spună cum îl cheamă.

Colegele mele l-au luat în echipaj, în mașină, pentru a-l încălzi și apoi l-au predat Secției 3 de Poliție pentru continuarea cercetărilor”, declară Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești. Vom reveni asupra subiectului. (Sursă foto: Poliția Locală Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90