NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE/FOTO: ACCIDENT GRAV LA MUŞĂTEŞTI. ŞOFERUL, GĂSIT ÎNCARCERAT ÎNTRE FIARE

UPDATE ORA 14.00: Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeș au finalizat primele cercetări.

Citiți și: Accident la Podul Viilor! Haos spre A1!

„S-a stabilit că, un bărbat de 57 de ani, din Mușătești, care conducea un autoturism pe DN73C, din direcția Mușătești către Valea Iașului, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion (cifă), condus de un bărbat de 58 de ani, din Curtea de Argeș. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, iar șoferul a rămas încarcerat. Ulterior, acesta a fost preluat, conștient, de un echipaj medical și transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, ne-a transmis IPJ Argeş.

UPDATE ORA 13.00: „Accidentul s-a produs între o autobetonieră și un autoturism. Pompierii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, la fața locului găsind în autoturism șoferul cu vârsta de 58 de ani încarcerat, conștient și cu multiple traumatisme. Au acționat pentru extragerea rapidă a acestuia cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, iar ulterior l-au predat unui echipaj SAJ, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.”, a transmis ISU Argeş.

Citiți și: Argeș. Imagini cumplite de la înmormântarea preotului mort în accident

ISU Argeş a primit în jurul orei 12 o sesizare cu privire la un accident petrecut pe raza localităţii Muşăteşti. Apelantul ar fi anunţat că o persoană ar fi inconştientă.

„La faţa locului au intervin pompierii cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SAJ.”, transmite Ionuţ Tunaru, purtător de cuvânt la ISU Argeş.

Victima a fost preluată de ambulanţă, iar din informaţiile pe care le deţinem şi-ar fi revenit şi este conştientă. În acest moment, este în drum spre spital.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90