NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE/FOTO: INTERVENȚIE DIFICILĂ PENTRU SALVAREA BICICLISTULUI CĂZUT ÎN CAP

UPDATE: Victima este un bărbat de 48 de ani, din Pitești. Era cu doi prieteni pe drumul de contur al barajului Râușor. A ajuns cu bicicleta într-o groapă și a căzut în cap.
Intervenția a durat o oră și jumătate.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

„Problema a fost că drumul era închis cu o barieră. Dacă colegii nu reușeau să spargă lacătul trebuia să apelăm la ISU să trimită o mașină de descarcerare”, precizează Salvamontistul  Cristian Toma.

Știrea inițială:

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

 

Un bărbat care pedala în masivul Iezer s-a accidentat după ce a căzut în cap de pe bicicletă. Din primele informaţii, starea acestuia este destul de gravă.

„În desfășurare acțiune de acordare prim ajutor și transportul până la zona de aterizare a unei persoane de sex masculin, victimă a unui accident de bicicletă produs în masivul Iezer. Echipa de prim răspuns a Salvamont Argeș – formația Câmpulung Muscel a ajuns la victimă, starea acestuia este destul de gravă, dar stabilă, urmare a unei căzături în cap cu bicicleta. Pentru transportul victimei a fost solicitat elicopterul SMURD care urmează să ajungă în zonă și să preia victima pentru transportul la spital”, a anunţat Serviciul Salvamont Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3