930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE – GĂVANA: A INTRAT CU MAȘINA ÎN STÂLP

UPDATE – Găvana: A intrat cu mașina în stâlp. ISU Argeș ne informează că autoturismul era condus de o tânără în vârstă de 22 de ani, din Pitești. Tatăl șoferiței (în vârstă de 50 de ani, tot din Pitești), pasager pe locul din dreapta față al mașinii, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, însă a refuzat să fie transportat la spital.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Potrivit Poliției Argeș, șoferița a ajuns cu autoturismul, un Matiz, în stâlp, după ce, neatentă fiind, a evitat niște pietoni care traversau regulamentar.

Pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona BIG din cartierul piteștean Găvana, s-a produs în urmă cu puține minute un accident rutier.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un autoturism a intrat într-un stâlp.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90