EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: GRAV ACCIDENT DE MUNCĂ PE ȘANTIERUL YILDIZ ENTEGRE

UPDATE (ORA 17:20). Bărbatul rănit are 19 ani și este din comuna Radomirești (județul Olt), potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Accidentul de muncă s-a produs în timp ce tânărul se afla pe o schelă. S-ar fi dezechilibrat și a fost prins îmtre o nacelă și o grindă. Tânărul este angajat al unei firme care face lucrări pe șantierul viitoarei fabricii Yildiz Entegre.

UPDATE (ORA 17): Grav accident de muncă pe șantierul Yildiz Entegre. Conform Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș, accidentul de muncă a avut loc pe șantierul fabricii Yildiz Entegre (fabrică de panouri stratificate din panouri de lemn) care se construiește în comuna argeșeană Oarja.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Un inspector ITM se află, la această oră, în Oarja, și a deschis o anchetă.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru investigații medicale. În cazul în care va necesita mai mult de 3 zile de spitalizare, reprezentanții fabricii Yildiz Entegre vor întocmi un dosar de cercetare, pe care îl vor înainta ITM Argeș, precizează sursa citată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș intervine acum cu un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și cu un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă la o firmă din comuna argeșeană Oarja.

Un bărbat este în stare de inconștiență, după ce a fost prins de un utilaj blocat (o nacelă). Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto – descriptiv: economica.net)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90