SMART KIDS 930X122

accident

UPDATE: IMPACT FATAL, ACCIDENT MORTAL

UPDATE: Impact fatal, accident mortal. ,,Şoferul Matiz-ului, în vârstă de 89 de ani, din Bucureşti, a virat stânga pentru a intra într-o curte. Matiz-ul, în care se afla doar șoferul, a fost acroşat de un BMW, al cărui șofer circula în același sens de mers și care era într-o depăşire. Şoferul BMW-ului are 20 de ani şi este din Piteşti.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

În BMW se mai aflau patru pasageri. Trei dintre ei (doi băieţi, de 18 şi, respectiv, 20 de ani, şi o fată, de 19 ani, au fost transportaţi la spital”, ne informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

Acum: Impact fatal, accident mortal. În urmă cu puţin timp, un grav accident rutier s-a produs pe raza comunei Mălureni, din județul Argeş. În accident au fost implicate două autoturisme, un BMW și un Matiz, care au intrat în coliziune.

În urma impactului violent, o persoană din Matiz (șoferul) a decedat. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru scoaterea trupului neînsuflețit dintre fiarele contorsionate.

Trei dintre persoanele din BMW (pasageri) au fost preluate de ambulanțele sosite la fața locului. Potrivit primelor informații, ar avea leziuni ușoare.

Au intervenit echipaje cu două ambulanțe SMURD și un altul al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. Cauza accidentului urmează să fie stabilită de polițiștii rutieri, care vor deschide dosar penal pentru ucidere din culpă. (Sursă foto: ISU Argeș)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3