EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: IMPACT PE ŞOSEA. MAŞINI AVARIATE, RĂNIŢI

UPDATE: Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeş, șoferul unui Fiat, care se deplasa dinspre Câmpulung Muscel spre Braşov, s-a angajat într-o depășire neregulamentară. 

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Mașina a intrat în coliziune cu un alt autoturism (Mazda), care venea din sens opus, condus regulamentar de un șofer de 69 de ani, din localitatea vâlceană Călinești. 

În urma impactului, trei femei (pasageri în autoturismul condus regulamentar) au fost rănite ușor. Șoferul vinovat (în vârstă de 28 de ani, din municipiul Câmpulung Muscel) a fost transportat la spital cu o contuzie la un picior. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Impact pe şosea. Mașini avariate, răniți. Un accident rutier s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov, după Mausoleul de la Mateiaș, către Dâmbovicioara, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Două autoturisme au intrat în coliziune. Accidentul s-a soldat cu patru persoane rănite. Din fericire, nu grav.

La faţa locului au intervenit Serviciul de Ambulanță Județean și pompierii cu o autospecială. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeş)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90