NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: IMPACT VIOLENT. O FEMEIE A MURIT

UPDATE 3: Impact violent. O femeie a murit. Bătrâna a decedat la spital, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

UPDATE 2: „Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Valea Iașului la un accident rutier produs între două autoturisme și în urma căruia unul dintre acestea a ricoșat pe marginea drumului și a prins între mașină și gard o persoană de sex feminin de 80 de ani. S-a acționat pentru extragerea persoanei de sub autoturism, ulterior fiind predată, inconștientă și politraumatizată, echipajului ambulanței, care a transportat-o la spital”, anunță ISU Argeș. 

UPDATE 1: Accidentul a avut loc după ce un piteștean de 29 de ani, în timp ce se deplasa pe DN 73C Curtea de Argeș – Câmpulung, pe sensul de mers către Valea Iașului, la volanul unei Dacia Logan, ”s-a pus în mișcare de pe loc fără să se asigure și a fost acroșat din spate de un autoturism care se deplasa în același sens. Cealaltă mașină era condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Mușătești.

Citiți și: Argeș. Dramă în Joia Mare: Doi tineri în floarea vârstei, de 16 și 19 ani, morți!

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, pe partea dreapta a sensului de mers. Dacia Logan a acroșat o femeie de 80 de ani, din Valea Iașului, care se afla pe o bancă”, transmite Poliția Argeș.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice. Traficul rutier în zonă a fost dirijat de polițiști.

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza comunei argeșene Valea Iașului.

O femeie care se afla pe o bancă, în afara părții carosabile, a fost prinsă sub unul dintre cele două autovehicule implicate în accident. Femeia, în stare de inconștiență, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș pentru a fi transportată la spital.

De asemenea, unul dintre șoferi, care acuza dureri la un picior, a fost preluat de un echipaj cu ambulanță SMURD, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3