Donaris 930 x 122

bărbat

UPDATE: INCIDENT MORTAL ÎN ARGEȘ

UPDATE: Incident mortal în Argeș. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș ajuns la fața locului a declarat decesul bărbatului. O anchetă va stabili cu exactitate cum a avut loc evenimentul nefericit.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost strivit de un tractor în grădina locuinței sale din satul Măncioiu al comunei argeșene Morărești.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care ne furnizează informația, bărbatul s-ar fi aflat sub tractor, meșterind ceva, în momentul producerii accidentului.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială, un echipaj de descarcerare, unul cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș și un altul SMURD. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3