Donaris 930 x 122

amenintare cu bomba

KĂTĂLIN TALEENT, ADUS LA POLIŢIE. CE RISCĂ YOUTUBER-UL IMPLICAT ÎN AMENINŢAREA CU BOMBA

Au fost sărbători de Crăciun cu „cântec” (şi nu colind) pentru anumite persoane din Argeş care au decis să iasă din tipare cu fapte cel puţin controversate. Unul dintre aceştia, după cum am aflat din surse neoficiale, este youtuber-ul Katalin Taleent, implicat în ameninţarea cu bomba de la Primăria Piteşti.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

A fost vorba de un apel 112, au stabilit anchetatorii până în prezent, însă în sesizare s-a strecurat şi o ameninţare, inițiatorul acesteia afirmând că dacă nu îi va fi virată o sumă în euro, în cont, va arunca în aer primăria (detalii, AICI).

Alături de Kătălin Talent, au dat explicaţii poliţiştilor alte două persoane implicate şi care au fost aduse în cursul zilei de ieri la audieri.

Citiți și: VIDEO – AMENINȚARE CU BOMBĂ LA PRIMĂRIA PITEȘTI

Cu toţii riscă pedepse penale sau cel puţin amenzi, însă aspectele care ţin de gradul de pericol al faptelor  şi încadrarea finală rămâne să se stabilească în cadrul cercetărilor în curs.

Vă reamintim, Kătălin Taleent a mai dat cu subsemnatul, recent, la Poliţie, după ce a publicat un videoclip în care părea că schingiuieşte o pisică.

În general, împricinatul este autorul unor filmări obscene şi care implică acte de violenţă, deşi, culmea, tot el declară că este adeptul sloganului „Jos ranga, stop violenţa”. Se pare că doar cu vorbele.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Stefan spune:

    Muncă în folosul comunității 100 de zile cu jandarmul lângă el. Știu că sună puțin antisocial dar poate așa îi trec „talentele” și timpul liber.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90