New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: MICROBUZ CU COPII, ACCIDENT

UPDATE: Microbuz cu copii, accident. Polițiștii au stabilit că ”șoferul unui microbuz școlar care se deplasa pe DN 72A, din direcția Câmpulung Muscel către Târgoviște, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de o căruță care circula în fața sa.”

Citiți și: Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Microbuzul a lovit căruța. Au fost rănite două persoane din căruță (un bărbat și o femeie, fiecare în vârstă de 74 de ani, ambii din comuna Cetățeni). 

Cei doi bătrâni au fost transportați la spital pentru îngrijiri. ”În momentul producerii evenimentului rutier, în microbuz se aflau 7 copii, cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani. Copiii nu au fost răniți, fiind preluați de un alt microbuz.”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș: Șofer de 74, implicat în evenimentul rutier

Un accident de circulație în care au fost implicate un microbuz și o căruță s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza comunei argeșene Cetățeni.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că în microbuz s-ar fi aflat șoferul și mai mulți copii. Două persoane din căruță ar fi rănite. Potrivit primelor informații, niciun copil nu este rănit.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și două echipaje de ambulanță, Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3