930 x122 grota rece

accident

UPDATE: O MAȘINĂ A INTRAT ÎN COLIZIUNE CU UN AUTOBUZ PUBLITRANS

UPDATE: O mașină a intrat în coliziune cu un autobuz Publitrans. „Un șofer de 20 de ani din comuna Rătești care conducea un autoturism Ford a ieșit de pe Aleea Anghel Saligny, a virat la dreapta pe bulevardul Petrochimiștilor spre Centru, a lovit un autoturism care se deplasa din sens opus, după care a intrat în coliziune cu un autobuz. 

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Imediat după producerea evenimentului rutier, polițiștii au asigurat măsuri de fluidizare a traficului.

Evenimentul va fi protocolat ca tamponare, cei trei șoferi urmând să se prezinte la Biroul Rutier Pitești în vederea întocmirii documentelor de constatare și a eliberării autorizațiilor de reparație auto”, transmite Poliția Argeș. Nu sunt victime. 

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu, în zona Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Au fost implicate un autobuz Publitrans (linia 19) și două autoturisme.

Potrivit primelor informații, una dintre mașini (foto) a intrat în coliziune cu un autobuz.

Toți pasagerii din autobuz s-au autoevacuat, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3