Posada 930 x 122

Arges

UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

UPDATE (ora 14:30): În urmă cu puțin timp, Poliția Argeș a transmis un comunicat de presă: ”Două persoane au fost reținute de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș pentru furt calificat.

Citiți și: SPARGERE LA UN MAGAZIN DIN ARGEȘ

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada august – octombrie 2017, mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A1, din care ar fi sustras bunuri și sume de bani.

Pentru documentarea activității infracționale, pe data de 11 octombrie 2017, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au făcut 5 percheziții domiciliare în comunele Băiculești și Merișani. 

Citiți și: CUTREMUR PRINTRE SAMSARII DIN ARGEŞ

Trei persoane au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

În urma administrării probatoriului, C.E., de 22 de ani, din comuna Merișani, și S.A., de 23 de ani, din comuna Băiculești, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca pe 11 octombrie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea continuă pentru probarea întregii activități infracționale.”, transmite Poliția argeșeană. 

UPDATE (ora 9:30): Percheziții în Argeș. Potrivit Poliției argeșene, au loc 5 percheziții. Suspecții, cetățeni de etnie romă, sunt bănuiți că în perioada august – octombrie 2017 ar fi furat din câteva autoturisme parcate pe autostrada A1 Pitești – București. Valoarea prejudiciului încă nu a fost anunțată. 

La acțiune participă și „mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS).

Mai multe percheziții au loc la această oră în satul Mănicești din comuna Băiculești și în satul Vâlcelele din comuna Merișani. Perchezițiile se desfășoară la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat. Acțiunea este organizată de Serviciul Investigații Criminale Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Nisan 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066