930 x122 grota rece

bcco

UPDATE: PERCHEZIȚII MASIVE LA PROXENEȚI

UPDATE (26 APRILIE 2018): Percheziții masive la proxeneți. În urma descinderilor și audierilor de ieri, au fost reținute pentru 24 de ore 2 persoane (un bărbat în vârstă de 29 de ani și mama acestuia, de 63 de ani). Totodată, concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a primit control judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În același timp, precizează Poliția Argeș, contabila societății comerciale este cercetată în stare de libertate. Femeia este acuzată că l-ar fi ajutat pe bărbatul de 29 de ani să obțină fraudulos un credit bancar. 

Toți cei patru sunt din județul Vâlcea.  

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

15 persoane vor fi duse la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri, în urma perchezițiilor care se desfășoară la această oră în municipiul Râmnicu Vâlcea și în orașul Călimănești.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. și cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au descins la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni de criminalitate organizată.

Au loc 9 percheziții domiciliare în Râmnicu Vâlcea și în Călimănești, la locuințele unui număr de 5 persoane, care ar fi de etnie romă.

Acțiunea se desfășoară într-un dosar penal cu acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat, de trafic de persoane, proxenetism, trafic internațional de droguri de risc, tentativă la înșelăciune, fals informatic și instigare la fals informatic.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, din cercetări s-a stabilit că în perioada 2011-2018 trei dintre membrii grupării ar fi constrâns trei tinere să practice prostituția în România, Italia și Franța, cu scopul de a obține foloase materiale.

Totodată, unul dintre membri este bănuit că, sprijinit de contabila unei societăți comerciale, ar fi introdus informații fictive în sistemul societății cu privire la veniturile salariale obținute. Scopul: obținerea în mod fraudulos a unui credit de 60.000 de lei de la o unitate bancară din Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, s-a stabilit că membrii grupării ar fi achiziționat droguri din Italia, pe care ulterior le-ar fi distribuit în județul Vâlcea. Din activitatea infracțională, respectivii ar fi obținut peste 250.000 de euro.

La percheziții participă și jandarmi, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3