EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: PIETON LOVIT DE MAȘINĂ PE DEPOZITELOR

(UPDATE ORA 16:10): Pieton lovit de mașină pe Depozitelor. Un bărbat de 44 de ani, din București, care conducea o autoutilitară pe strada Depozitelor, dinspre intersecția cu strada George Coșbuc spre intersecția Calea București, pe fondul altor preocupări, l-ar fi lovit pe bărbat, care mergea pe trotuar, transmite Poliția Argeș.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(UPDATE ORA 15:20): Pietonul, în vârstă de 32 de ani, din Pitești, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, cu suspiciune de fractură la un picior, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene. 

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

La rândul său, șoferul, în vârstă de 44 de ani, care prezenta sindrom confuzional, a fost monitorizat de echipajul SMURD, ulterior bărbatul refuzând transportul la spital, ne precizează ISU Argeș.

Un accident rutier s-a produs cu puține minute în urmă pe strada Calea Depozitelor, în zona Podul Viilor din municipiul Pitești. Un pieton a fost lovit de o autoutilitară.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90