New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: POMPIERI ȘI SMURD, URGENȚĂ PE AUTOSTRADĂ

UPDATE: Pompieri și SMURD, urgență pe autostradă. ISU Argeș ne informează că în urma accidentului au rezultat trei victime (bărbați): un bărbat de 49 de ani cu suspiciune de fractură la mâna stângă, un altul de 45 de ani cu escoriații, tot la mâna stângă, iar cel de al treilea acuza dureri la cap.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital. Poliția va stabili și cauza producerii accidentului.

Un echipaj cu o autospecială și altul cu ambulanță SMURD intervin în aceste momente pe autostrada A1 Pitești – București, la kilometrul 94, sensul de mers București – Pitești.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care ne furnizează informația, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

O persoană ar fi rănită, mai transmite sursa citată. Vom reveni cu amănunte. (Foto: desciptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90