Donaris 930 x 122

agresiune

UPDATE: SCANDAL LA PESCUIT

UPDATE: Scandal la pescuit. Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Victima, un piteștean de 29 de ani, a fost băgată în sala de operații. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Bărbatul ar fi fost înjunghiat, potrivit Poliției Argeș, cu un briceag. Agresorul (un bărbat de 65 de ani din Albota) ar fi sărit în apărarea unui copil pe care piteșteanul și prietenii lui l-ar fi șicanat.

Un bărbat urmează să fie transportat la spital după ce ar fi fost agresat de o altă persoană. Incidentul a avut loc, potrivit Poliției Argeș, pe raza comunei argeșene Albota, în zona unei bălți de pescuit.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Atât victima, care prezintă o rană în zona abdomenului, cât și presupusul agresor s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90