930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ȘOFER BEAT, FUGĂ DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

UPDATE: Șofer beat, fugă de la locul accidentului. Poliția Argeș informează că accidentul s-a produs după ce un șofer (de 49 de ani, din Mărăcineni), în timp ce se afla la volanul unui Logan, a vrut să vireze la stânga. Autoturismul a fost lovit din spate de un alt Logan, pe fondul nepăstrării distanței și a consumului de băuturi alcoolice.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

În urma impactului, primul Logan a ajuns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un TIR (condus de un bărbat de 39 de ani, din localitatea Crevedia, județul Ilfov), ulterior, Loganul acroșând un biciclist (de 51 de ani, din Mărăcineni). În cele din urmă, Loganul a fost proiectat înapoi pe sensul de mers către Mioveni.

Al doilea autoturism Logan, care a intrat în mașina care efectua viraj la stânga, ar fi fost condus de un piteștean de 42 de ani. Conform sursei citate, bărbatul avea o alcoolemie în jur de 1,00 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Presupusul pasagerul din dreapta, un piteștean de 62 de ani (proprietarul autoturismului), consumase și el băuturi alcoolice. A fost testat cu aparatul etilotest, iar polițiștii au constatat că avea o alcoolemie de aproximativ 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cei doi piteșteni au fugit de la locul accidentului, fiind găsiți de polițiști într-o scară de bloc din Mărăcineni.

Biciclistul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului în care a avut loc accidentul și dacă persoana vinovată de producerea accidentului este piteșteanul de 42 de ani, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești-Câmpulung, pe raza comunei argeșene Mărăcineni. Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, circulația rutieră în zonă este blocată pe sensul de mers către Mioveni.

În accident au fost implicate două autoturisme, un TIR și un biciclist. Unul dintre șoferi și biciclistul primesc îngrijiri medicale.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu modul de descarcerare, un altul cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu ambulanță de la Seviciiul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3