930 x122 grota rece

dispărut

(UPDATE) TÂNĂRUL DAT DISPĂRUT ASEARĂ A FOST GĂSIT

(UPDATE 5 APRILIE 2020 ORA 15:30) „Polițiștii Secției Rurale Poiana Lacului au reușit să îl identifice pe raza comunei Poiana Lacului. Este în afara oricărui pericol și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, anunță Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

(4 APRILIE 2020 ORA 21:30) Argeș: Tânăr dat dispărut. Biroul de presă al Poliției Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp: „În ziua de 4 aprilie 2020, Gabriel Marian Ogrinjă, de 25 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Vedea, fără a mai reveni la domiciliu.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Semnalmente: înălțime 1,62 m, greutate 60 kg, constituție astenică, păr șaten, ochi verzi, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: pulover verde închis; pantaloni de trening albastru închis cu dungi laterale roşii; încălţăminte din plastic negru (,,şoşoni”); căciulă negru cu roșu. Avea asupra sa geantă de umăr de culoare roșie.

Cei care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la numărul de telefon 0248.607.009″.

Precizăm că tânărul este originar din județul Giurgiu și lucra ca cioban la o stână din Argeș. Are ușoare dificultăți de vorbire.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3