930 pe 122 COSTACHE

înjunghiat

UPDATE: TENTATIVĂ DE OMOR

(UPDATE 12 NOIEMBRIE 2019, ORA 2:30): Tentativă de omor. Autorul (bărbatul de 66 de ani) a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Reținerea a fost făcută de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, în baza unei delegări în acest sens din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. 

Citiți și: Scandal din cauza alcoolului în Argeș. Prieten de pahar, victima unui atac cu cutitul

(UPDATE 11 NOIEMBRIE 2019, ORA 17:25): „Pe fondul consumului de alcool, un conflict spontan s-a produs între doi bărbați pe o stradă din orașul Mioveni.

Din primele informații, în urma altercației, un bărbat de 66 de ani i-ar fi produs o plagă în zona gâtului unui alt bărbat, de 33 de ani.

Citiți și: Campanie umanitară a Centrului Cultural Mioveni

Autorul se află în custodia polițiștilor și va fi audiat pentru stabilirea întregii situații de fapt”, informează Poliția Argeș.

„Bărbatul era conștient și prezenta o plagă la torace, una la nivelul feței și alta la nivelul gâtului”, comunică Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). 

(11 NOIEMBRIE 2019, ORA 17:15): Persoană înjunghiată în Mioveni. Cu puține minute în urmă, un bărbat a fost înjunghiat în zona gâtului pe o stradă din cartierul Colibași din Mioveni.

Victima, care este conștientă, va fi preluată de un echipaj cu ambulanță SMURD și transportată la spital. Vom reveni cu amănunte.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90