EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: TINERE ACCIDENTATE ÎN PRUNDU

UPDATE: Tinere accidentate în Prundu. Cele două fete accidentate au 13, respectiv 15 ani. Minora de 13 ani prezenta un atac de panică, iar cea de 15 ani a fost rănită la umărul stâng, la bărbie și i-a fost afectată dantura, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Potrivit sursei citate, cele două fete au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Două persoane, pietoni, au fost lovite de un autoturism în urmă cu puțin timp pe bulevardul Petrochimiștilor din Prundu, în apropierea bisericii de la ieșirea din cartier către Vamă.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Potrivit Poliției Argeș, este vorba despre două tinere, minore, care traversau strada regulementar, pe marcajul pietonal. La volanul mașinii care le-a lovit se afla o femeie.

La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3