930X122 MAIA

Accident calea depozitelor

Update: Un minor de 17 ani a produs accidentul de seara trecută din Pitești

UPDATE, ora 07:51, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un minor de 17 ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe str. George Coșbuc din Pitești, dinspre Bld. Nicolae Bălcescu, la efectuarea virajului spre dreapta, pentru încadrarea spre str. Depozitelor, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 39 de ani, din Mălureni.

 

În urma evenimentului rutier, a suferit leziuni ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații medicale ocupant locului stânga spate din al doilea autovehicul, femeie de 47 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și de vătămare corporală din culpă, conform art. 335 și 196 din Codul Penal.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”

Știrea inițială ora 22:59 – Pitești: Un accident de circulația a avut loc în această seară pe Calea Depozitelor din oraș

Sunt implicate doua autoturisme.

ISU Argeș anunță: Eveniment rutier produs între două autoturisme, în municipiul Pitești.

 

Din primele informații 3 persoane au nevoie de îngrijiri medicale, acestea sunt conștiente, neîncarcerate și fără probleme deosebite.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Și Poliția Argeș anunță evenimentul rutier:

Din primele date, două persoane dintr-un autoturism (șofer și pasager) și o altă persoană (pasager), ar fi suferit leziuni – persoanele sunt conștiente, neîncarcerate.

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești sunt la fața locului pentru primele măsuri, iar cercetările privind evenimentul rutier vor fi efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești.

Kaia 555×222
eurial 570×90