Donaris 930 x 122

accident

Update: Video – La volanul mașinii făcute praf în Prundu se afla o fată de 18 ani

Update, ora 15.48, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 39 de ani, din județul Constanța, care conducea un ansamblu de vehicule, pe b-dul Petrochimiștilor din Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat un autoturism, condus în aceeași direcție de mers, de o tânără de 18 ani, din Pitești.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Update, ora 15:18, ISU Argeș transmite: „Autoturismul îl conducea o fată de 18 ani, care a fost preluată de paramedicii SMURD cu traumatism cranio-facial, contuzie la membrul superior și dureri toracice. 

Cu aceasta se mai afla în autoturism și un bărbat care a fost preluat de către echipajul SAJ.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

Ambele persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.”

Știrea inițială, ora 14.34 – Pitești: Accident grav în Prundu! Mașină făcută zob!

În urmă cu puțin timp, un grav accident rutier s-a produs pe raza municipiului Pitești, în cartierul Prundu.

 

Potrivit primelor informații, un TIR încărcat cu cherestea a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma impactului, autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. Potrivit ISU Argeș, au rezultat 2 victime neîncarcerate, conștiente și cooperante.

 

La fața locului intervine Detașamentul de pompieri Bradu cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj al SAJ.

Și polițiștii Biroului Rutier Pitești se află la locul evenimentului pentru efectuarea cercetărilor și fluidizarea traficului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Sorin spune:

    Viteza si vorbitul la telefon omoara .Din cauza unei masini stationate sau care franeaza cel care incearca sa evite sau sa o ocoleasca facand o brusc sau fara a semnaliza schimbarea benzii de mers il face pe cel din spate ce vine cu viteza si nu e atent sau nu pastreaza distanta sa l acroseze direct pe cel oprit sau incearca evitarea dar poate produce accident intrand pe sensul opus .

  • Mihai spune:

    Ce viteza puteau avea astia in oras de au facut masina in halul asta?
    Sau loganu e de carton

  • Alex spune:

    Loganul e de carton. Din poze se vede ca airbagul din logan nu a plecat pt ca capacul din dreapta de pe bord nu e deschis/spart.
    Nu cred ca acel camion avea mai mult de 50, in acea zona nu ai cum sa prinzi viteza calumea din cauza trecerilor de pietoni, in special un camion incarcat. Fata care era la volan, nu va mai conduce in viata ei dupa un astfel de soc.

  • Clevetici spune:

    Din poze se vede emblema albastra din fata Loganului:
    – acea emblema s-a folosit pe primul model de Logan, construit intre anii 2004-2012.
    Culoarea Albastr Marin a acestei masini s-a produs mai mult in primii ani de la lansare, deci masina asta are ceva vechime (12-16 ani probabil).
    E foarte probabil ca Loganul din acest accident sa NU aiba airbag in dotari.

  • Arw spune:

    Camionul s-a urcat pe mașina la propriu. 15T are gol ,iar cu încărcătura sare de 40T. Dacia Logan are 1.2T. Bine ca nu au fost pasageri in spate. Și da ,In Logan ești pe barba ta.

  • Grigore Virginia spune:

    Sorin, fata oprise la trecerea de pietoni.
    Si cand te lovește cineva din spate, nu -i cauți invinuiri celui din față.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3