930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE/VIDEO: UNUL DINTRE ȘOFERII CELOR 3 MAȘINI IMPLICATE ÎN ACCIDENTUL DIN PIEȘTI ERA SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

UPDATE: „Din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din Bârla, care conducea un autoturism pe strada Basabiei, la intersecția cu strada Codrii Cosminului, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din Albeștii de Argeș, ulterior cel de-al doilea autoturism fiind proiectat în al treilea autoturism, condus de o femeie de 34 de ani, din Pitești.
În urma accidentului, șoferul primului autoturism, un pasager de 39 de ani, din același autoturism și un pasager din al doilea autoturism implicat au fost răniți și transportați la spital.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru șoferul primului autoturism, acesta indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Argeș.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

 

UPDATE: „Victima scoasă dintre fiarele contorsionate este, acum, conștientă și a ajuns la spital.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

UPDATE: „Victima încarcerată a fost extrasă, este inconștientă și a fost predată echipajului SAJ”, precizează ISU Argeș.

 

Un accident rutier, cu 3 autoturisme implicate, a avut loc, cu puțin timp înaintea orei 18.00, pe str. Basarabiei din Pitești (varianta Prundu-Craiovei).

„Posibil o victima încarcerată. Intervine Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă , o autospecială destinată descarcerării, un echipaj de prim ajutor calificat, iar în sprijin, Detașamentul Pitești, cu o autospecială cu modul de descarcerare”, precizează ISU Argeș.

Foto interior: InfoTraficPitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90