930X122 MAIA

ședință extraordinară

Urgență la Primăria Pitești!

Update, ora 15.29: În total, trei proiecte au fost supuse votului în cadrul ședinței extraordinare.

Citiți și: Ședință capitală la Primărie!

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr. 428/07.10.2022, privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice, PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1 și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Liceul cu Program Sportiv Viitorul”.

Citiți și: Pitești. Pas important pentru creșa nou-nouță din Găvana

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr.420/07.10.2022, privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice și a depunerii proiectului ”Renovare energetică Școala Gimnazială Tudor Mușatescu”

Știrea inițială, ora 12.23

Astăzi, 10 ianuarie, începând cu ora 15:00, Consiliul Local Pitești se întrunește într-o ședință extraordinară de îndată, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Pitești.

Până la acest moment, știm doar de existența unui singur punct de pe ordinea de zi a ședinței, și anume, despre un „proiect de Hotărâre privind modificarea și completarea HCL nr. 260/30.06.2022 privind avizarea Studiului de oportunitate privind delegarea serviciului public de transport local de călători pe aria unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, a Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de călători pe raza UAT-urilor membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, precum și acordarea unor mandate speciale”.

Până la publicarea articolului, Primăria Pitești nu a făcut publice proiectele care se află pe ordinea de zi a ședinței de astăzi. Cert este că toți consilierii locali au primit un mesaj prin care sunt convocați la ședința de îndată.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3