Donaris 930 x 122

primaria pitesti

URGENȚĂ la Primăria Pitești! Acum s-a ANUNȚAT!

Update, ora 11.39: Toate proiectele aflate pe ordinea de zi au trecut.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Știrea inițială, ora 11.34

În acest moment, Consiliul Local Pitești s-a reunit într-o ședință extraordinară de îndată.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Ședința a fost convocată de primarul Cristian Gentea.

Trei proiecte se află pe ordinea de zi.

1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea utilizării unei sume din excedentul anilor anteriori pentru acoperirea temporară a eventualelor goluri de casă provenite din decalajul între veniturile și cheltuielile secțiunii de dezvoltare a bugetului Municipiului Pitești pe anul 2023.

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea ”Programului provizoriu de investiții al municipiului Pitești pe anul 2023”.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr. 430/07.10.2022privind aprobarea participării Municipiului Pitești în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10–Fondul Local (PNRR/2022/C10), a depunerii proiectului ”Extindere sistem de management integrat al traficului, instalare sisteme de monitorizare video și mobilier urban inteligent” și a cheltuielilor aferente acestuia.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90