NOR CURIER 930X122

urmarit general

    Urmărit general prins într-o locuință din Mioveni!

    UPDATE, ORA 14:50, IPJ Argeș transmite: „În dimineața zilei de astăzi, 15 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 53 de ani, din Mioveni, urmărit la nivel național și internațional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Brașov în anul 2016.

    Citiți și: URMĂRIT GENERAL, PRINS ÎN PITEȘTI DE POLIȚIE CU SPRIJIN DE LA SRI

    Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani, 8 luni și 523 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.”

    Știrea inițială, ORA 12:52

    Astăzi, polițiștii din Mioveni, coordonați de Comisarul Șef Marius Aioanei, au depistat și reținut pe raza orașului de competență o persoană dată în urmărire generală.

    Din primele informații, persoana a fost prinsă de oamenii legii într-o locuință din oraș. Deocamdată, nu se cunosc date referitoare la infracțiunea pentru care persoana în cauză era urmărită.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90