NOR CURIER 930X122

controale

Urmează controale de amploare în mai multe primării din Argeș

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, transmite că, în luna iulie vor urma controale în mai multe primării din Argeș.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Cinci instituții locale vor fi vizate, inclusiv primăria de la Călinești.

„Verificarea activităților în UAT-uri este specifică Instituției Prefectului.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Controalele vizează legalitatea actelor administrative, fond funciar, obligațiile aleșilor locali, Registrul Agricol, administrarea domeniului public, înregistrarea și soluționarea petițiilor.

Pentru perioada următoare, luna Iulie, sunt vizate de un control de fond, cinci primării din județul Argeș, una dintre ele fiind Primăria Călinești.

Controale de fond vor fi și în celelalte UAT-uri în lunile următoare.”, transmite Radu Perianu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Dinu spune:

    Poate intră în calcul și primăria Pitești. Mai precis pe angajări, pentru că acolo toți sunt neamuri. Cum se face majoritatea în Consiliul Local? Păi simplu, consilierii din așa zisa opoziție întai își arată colții , apoi își angajează la primărie nevestele amantele, neamurile, pe posturi bine plătite. Ce să mai vorbim de poliția locală, că acolo toți sunt rude intre ei. Dacă se vrea, se poate face lumină .

  • Ion ion spune:

    Poate întra la ,,control ” și primăria Pitesti care au nereguli cu duiumul (în special dl BALCAN, care la orele 11 noaptea, măsoară terenuri pt a improprietarii diverși clienți ,ai dansului contra sumelor frumoase pe care I le oferă aceștia) sau pt acei funcționari , care pleacă din sediul primăriei cu diverse documente acasă și anumite persoane sunt ajutate contra cost pt a obține anumite avize, acte șamd…
    Sau primăria Albota unde dl primar Ion Dumitru a refuzat sa dea terenurile proprietarilor de drept cărora aparținusera înainte de colectivizare , dumnealui a făcut transferuri de validare pt mii de hectare de teren prin care și a improprietarit majoritatea prietenilor (dl de la subansamble Badea Gheorghe , Cătălin Rădulescu, dl Dobre de la firma Zeus și pe fiul acestuia, dl așa-zisul NICU lui Brainea și ….lista I lunga ) doar ca dl primar se lauda ca nu are nimeni ce sa ii facă deoarece are relații ,,sus de tot” sper ca toate aceste nereguli sa iasă la lumina și sa se facă dreptate

  • Eugen spune:

    Aceiași acțiune as propune-o și eu, dar nu știu dacă „corb la corb” își scoate ochii, este prea puțin probabil să se întreprindă o acțiune serioasa….. Dle jurnalist, va rog lăsați toate comentariiile sa apara, nu le mai selectați, va este frica de clanul primăriei, de aceea gașca care numai în folosul cetățenilor nu lucrează ?

  • Rambo spune:

    La Oarja, ca și acolo e un primar libidinos, escroc, și hot

  • Plec din tara spune:

    Ce draak, de controale, merg după șpagă, voi nu v-ați prins? Au anunțat sa aibă timp primarii sa pregătească ciubucul.

  • Marius spune:

    La Budeasa nu veniți? Sa vedeți aici transferuri de terenuri. O femeie care locuiește în Pitești și are o casă în Budeasa sa trezit cu o temelie turnată în grădină de către o persoană care a prezentat acte valide.

  • Dana Cristina spune:

    Poate mergeți și în Albești de Argeș unde se fac tot felul de măgari mama încearcă sa vândă casa și nu poate o anulează de 4luni și ceva cadastrul fiind ieșit de mult

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90