EcoMoto 930×122

prognoza meteo

Urmează două zile de foc în Argeș!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi avertizări de vreme severă.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

În intervalul 16 – 17 august, aproape toată țara se va afla sub cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat, inclusiv județul Argeș.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Valul de căldură se va intensifica și va cuprinde luni (16 august) cea mai mare parte a țării, iar marți (17 august) va persista în regiunile sudice, centrale și estice.

Local va fi caniculă, disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va  depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse frecvent între 34 și 38 de grade. Pe alocuri, temperaturile minime nu vor coborî sub 20 de grade.

Fenomene asociate instabilității atmosferice se vor semnala local la munte, în nord și nord-vest, iar marți (17 august) mai ales în regiunile intracarpatice.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3