New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

Intervenție contra cronometru a jandarmilor argeșeni: întâlnire de gradul zero între trei adolescenți si un urs. Anunțul a fost făcut de IJJ Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

 Jandarmii argeșeni, față în față cu o nouă provocare

Trei adolescenți cu vârste de 17-18 ani au trăit spaima vieții lor ieri, 22 mai 2023, în timp ce se aflau la plimbare într-o zonă împădurită din comuna Mărăcineni.

Aceștia au fost surprinși de un urs și s-au refugiat pe balconul unei case părăsite, de unde au apelat numărul unic de urgență 112.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Argeș, împreună cu un echipaj SMURD și cu autoritățile locale s-au deplasat la fața locului și, folosind semnalele acustice și luminoase, au reușit să îndepărteze ursul.

Cei trei adolescenți au fost coborâți în siguranță și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, după cum au mărturisit, nu vor uita ușor experiența trăită.

Doar de la începutul sezonului cald și până în prezent, jandarmii argeșeni au intervenit la peste 50 de apeluri 112 care semnalau prezența urșilor în zonele populate.

Reamintim cetățenilor să evite, pe cât posibil, apropierea de animalele sălbatice, iar în caz de pericol să apeleze imediat numărul unic de urgență 112.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ursu spune:

    incredibil, autoritatile statului dau dovada de inconstienta,la adapostul legii animalelor ,autoritatile statului pun vietile oamenilor in pericol,trebuie precizat ca ursul este o fiara,ce nu are ce cauta in zonele locite de oameni,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90