930 pe 122 COSTACHE

Arges

Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

Intervenție contra cronometru a jandarmilor argeșeni: întâlnire de gradul zero între trei adolescenți si un urs. Anunțul a fost făcut de IJJ Argeș.

Citiți și: Breaking news! Informare pentru toți navetiștii din județ

 Jandarmii argeșeni, față în față cu o nouă provocare

Trei adolescenți cu vârste de 17-18 ani au trăit spaima vieții lor ieri, 22 mai 2023, în timp ce se aflau la plimbare într-o zonă împădurită din comuna Mărăcineni.

Aceștia au fost surprinși de un urs și s-au refugiat pe balconul unei case părăsite, de unde au apelat numărul unic de urgență 112.

Citiți și: Argeș. Ce s-a ales de băiatul de 20 de ani dispărut ieri

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Argeș, împreună cu un echipaj SMURD și cu autoritățile locale s-au deplasat la fața locului și, folosind semnalele acustice și luminoase, au reușit să îndepărteze ursul.

Cei trei adolescenți au fost coborâți în siguranță și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, după cum au mărturisit, nu vor uita ușor experiența trăită.

Doar de la începutul sezonului cald și până în prezent, jandarmii argeșeni au intervenit la peste 50 de apeluri 112 care semnalau prezența urșilor în zonele populate.

Reamintim cetățenilor să evite, pe cât posibil, apropierea de animalele sălbatice, iar în caz de pericol să apeleze imediat numărul unic de urgență 112.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Ursu spune:

    incredibil, autoritatile statului dau dovada de inconstienta,la adapostul legii animalelor ,autoritatile statului pun vietile oamenilor in pericol,trebuie precizat ca ursul este o fiara,ce nu are ce cauta in zonele locite de oameni,

New Profesional Consult 570×90