930×122 CAPRA 5

deszapezire

Utilajele de deszăpezire au acționat toată noaptea în Pitești

Ca urmare a precipitațiilor sub formă de ninsoare, seara trecută, utilajele au fost scoase pe străzile municipiului Pitești pentru deszăpezire.

Citiți și: Argeș. Ninge ,,de rupe” în plină primăvară!

S-a intervenit inclusiv în zona centrală a orașului. Edilul Piteștiului, Cristian Gentea, i-a asigurat pe piteșteni că, echipele de intervenție sunt gata să acționeze pentru buna desfășurare a traficului.

S-a acționat cu material antiderapant, sare și clorură de calciu, pentru optimizarea traficului rutier și pietonal. Echipele de deszăpezire intervin cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Utilajele sunt în continuare pregătite să intervină pe străzile din Pitești, în ordinea priorităților, în funcție de volumul căderilor de precipitații sub formă de ninsoare. Există cantități suficiente de material antiderapant, iar pe marginea drumurilor, în pantă, sunt amplasați saci cu nisip.

Pe raza municipiului Pitești s-a intervenit cu un număr de 13 utilaje. În zona centrală s-a intervenit cu utilaje de mici dimensiuni.

Pentru evitarea producerii unor evenimente de blocare a traficului prin căderi de arbori și crengi s-au stabilit echipe de intervenții.

Contăm, ca de fiecare dată, pe sprijinul cetățenilor, făcând apel ca aceștia să nu parcheze neregulamentar autovehiculele pe căile rutiere, astfel încât acestea să blocheze trecerea utilajelor de deszăpezire.

Vă rugăm să circulați cu atenție!”, a transmis Cristian Gentea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Meh spune:

    La 1-2 ore dupa ce a inceput sa ninga nu s a intervenit cu nimic. La vama erau tiruri si masini blocate in panta spre vama, in giratoriu si in panta spre Auchan. Un tir incerca sa urce pe contransens si patina, era aproape perpendicular pe benzi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3