930×122 CAPRA 5

meteo

ploi-si-vant

V-AŢI PUS UMBRELELE-N CUI? MAI GÂNDIŢI-VĂ!

Veştile pe care ni le dau meteorologii pentru săptămâna care stă să înceapă nu sunt dintre cele mai bune. Soarele va intra din nou în nori, iar ploile le vor da iarăşi de furcă cetăţenilor şi autorităţilor.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Conform prognozei meteorologilor, ziua de luni va fi în Argeș una destul de frumoasă, mai mult cu soare, dar norii îşi vor face apariţia. Spre seară vor veni şi ploile, iar a doua zi, marţi, vremea mohorâtă va fi însoţită şi de temperaturi maxime de doar 19 grade Celsius, cu aproape 5 grade mai puţine decât vor fi luni. Ploile ne vor sâcâi toată ziua de marţi, iar miercuri îşi vor face apariţia şi descărcările electrice. Temperatura va mai coborî miercuri cu un grad Celsius faţă de ziua precedentă.

Joi se va face chiar frig, maximele anunţate fiind de doar 13 grade Celsius, pentru ca vineri să crească uşor la 16 grade. Joi şi vineri va ploua în cea mai mare parte a zilei, dar şi pe timpul nopţii. Sâmbătă vremea va fi în general frumoasă, cu cerul parţial acoperit de nori şi cu temperaturi maxime care vor ajunge la 18 grade Celsius. Duminică, însă, vremea se va strica, în sensul că îşi vor face din nou apariţia ploile. Singura consolare este că temperatura maximă va creşte spre 20 de grade Celsius.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3