New Profesional Consult 930 x 122

arteziana

VĂ PLACE? IATĂ CUM ARATĂ SEARA FÂNTÂNA MUZICALĂ DIN PITEŞTI!

 
În aceste zile se lucrează intens la pregătirea municipiului Piteşti pentru sărbătorile de iarnă. Fântâna arteziană muzicală din Piața Primăriei nu face excepţie.
Pentru această iarnă fântâna a fost îmbodobită cu instalaţii care imită sloiuri imense de gheaţă. Doi oameni de zăpadă stilizaţi fac deja deliciul trecătorilor, mulţi dintre piteşteni venind cu copiii sau prietenii pentru a imortaliza „peisajul” în fotografii pe care le postează apoi pe reţelele de socializare.
Iluminatul public ornamental pentru sărbătorile de iarnă va fi aprins în tot oraşul pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. Conform programului, după ceremonia militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori va avea loc parada militară. La ora 18 va începe retragerea cu torţe a militarilor Garnizoanei Piteşti pe traseul Piaţa „Vasile Milea”-Piaţa Primăriei. Imediat ce militarii vor ajunge la Primărie va fi aprins întreg sistemul de iluminat public ornamental.
 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3