Donaris 930 x 122

prognoza meteo

Val de frig extrem! Avertisment: Urmează o iarnă foarte grea!

Experții în climă anunță o iarnă foarte grea în Europa. Aceștia avertizează că în luna decembrie va fi un val de frig extrem.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Avertismentul a fost făcut de autoritățile internaționale de top în domeniul climei, care spun că există o „probabilitate mai mare decât de obicei” ca Europa să se confrunte cu un val de frig semnificativ chiar înainte de Crăciun, notează Antena 3.

Pentru țările europene care continuă să își umple depozitele de gaze naturale, în speranța de a trece peste această iarnă fără să consume prea mult gaz rusesc, acest anunț a picat ca un trăsnet.

Citiți și: Vremea se schimbă! Meteorologii au anunțat: Se întâmplă de azi!

Analiștii spun că ar trebui să existe suficient gaz pentru o iarnă normală, dar dacă temperaturile scad, țările ar putea fi forțate să raționalizeze accesul la gaze, afectând industriile și locurile de muncă.

„Șansa unui val de frig în acest an, cel mai probabil în decembrie, rămâne foarte reală. Prognoza de acum este, însă, plină de incertitudine, iar factorii cheie care ar putea afecta condițiile – în special în ianuarie și februarie – nu sunt încă în joc”, a declarat Carlo Buontempo, directorul Serviciului Copernicus pentru schimbări climatice din cadrul Centrului European pentru prognoze meteorologice pe termen mediu (ECMWF), pentru Politico.

Foto descriptiv arhivă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

10 comentarii

  • aldo spune:

    mai bine mor de frig decat sa ii platesc lui putin si armatei lui de violatori gazele, au violat romancele in 45…

  • Mișu Biciclistu spune:

    @aldo
    Când Rusia a atacat Siria și i-a bombardat nu ai mai fost așa hotarat sa mori de frig că sa nu-i mai alimentezi armata de violatori… Acum, cu războiul din Ucraina, te-a spălat pe creier ‘murica (America) că îi alimentezi armata ăluia și te-ai gândit să devi solitar… Bravo tata, ești tare.
    Aaaa, apropo, vezi că prin ’44 (cu 1 an înainte să violeze rușii femeile din Romania), americanii ne-a bombardat țară și au ucis ~7.700 persoane.

  • Diaconu Laurentiu spune:

    DE CE IMI STERGETI COMENTARIUL VA SUPARA ADEVARUL?VRETI SAI SALUT PE UCRAINENI.DRÎMBA NAI SA VEAZI .SINTETI PARTINITORI NU VRETI ADEVARUL

  • George spune:

    Era vorba de „frigul probabil” din Europa… sau mai precis din unele zone ale Europei… nimeni nu spune exact ca e vorba clar de România…

  • Gelu spune:

    Am ajuns să ne certăm și să nu ne mai suportăm, dacă am fi fost o NAȚIUNE unită nu am fi ajuns îngropați în datorii, cu români muncind pentru străini, lăsând copiii să crească fără părinți, cu grave consecințe în comportamentul lor emoțional, cu o Clasă politică ce ne umilește prin jocurile lor de interese zi de zi iar noi nu contăm tocmai din acest motiv pentru că nu suntem UNIȚI. Când vom spune cu toții AJUNGE, nu se mai poate așa, se vor schimba multe în destinul nostru. Când vom înțelege că cei mai apropiați ne sunt vecinii și trebuie să fim în relații bune cu ei fără a fi părtinitori când apar conflicte deoarece nu vom știi sigur niciodată adevărul, abia atunci vom putea da dovadă de echilibru și vor dispărea jignirile dintre noi indiferent de subiectul abordat cu atât mai mult când e vorba de alte Națiuni. Am fi avut o viață liniștită dacă EUROPA ar fi încercat să și rezolve singură și onest divergențele.

  • Jiji spune:

    Ăștia nu mai nimeresc vremea pe 10 zile iar voi o știți pe câteva luni???!!! 🤣🤣🤣 In alta ordine, orice știre care poate produce stress, in acesta perioada cu război, criza economică, care este “țipată din rărunchi” in toată mass media, evident ca toate sunt orchestrate. In rest scapa cine poate! 😵‍💫

  • Timpul (vremea) le aseaza pe toate la locul, lor trebuie sa ai rabdare.

  • Eu spune:

    Mișu biciclistu.. Da, americanii ne-au bombardat.. Dar eram inamici într-un război, trist e ca rusii au jefuit și violat în calitate de aliați…

  • John spune:

    De fapt acești ucrainieni nevinovați ne-au confiscat Bucovina și de fapt tot acești bastarzi au violat ca de fapt sunt tot rusi. O sa ne arate Putin valoarea lui pt ca pe toate posturile TV ne mint ca Ucraina bate Rusia și doar ucrainienii omoară la rusi și rusii nu sunt buni la nimic,dar adevărul este altul. Cum sa fii atât de prost sa crezi ce scrie presa și sa te bucuri ca mor zeci de mii de soldați? Sunteți niște bastarzi și vorbiți de rusi ca au violat, vai dr capul vostru de romani credincioși.

  • Matilda Covenant spune:

    Vremea este probabilă! Sunt supoziții! La ce bun să vă mai plăteasca pe voi meteorologii? Nu produceți nimic! Și presa la fel! Mințiți împreună și cu acordul parlamentarilor! Ați nenorocit un popor întreg de 32 de ani! Pensii speciale și securiștii…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3