EcoMoto 930×122

distrugere

Vandalism la o școală din Pitești

Vandalism la o școală din Pitești

Citiți și: Gentea, anunțul momentului despre Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul”!

Ne despart două săptămâni de întâiul sunet al colopețului din anul școlar 2023/2024.

În majoritatea unităților școlare din Argeș se fac ultimele pregătiri. Pentru ca totul să fie ca la…manual în prima zi de școală, 11 septembrie.

Citiți și: Schimbare importantă în școli!

În buricul târgului

Chiar în perioada în care se pun la punct ultimele detalii înainte de start, la o școală din Pitești s-a înregistrat un act de vandalism.

Exact la școala din centrul municipiului, „Ion Pillat”, fosta școală gimnazială nr. 3.

Poarta distrusă

Este una dintre cele mai prestigioase școli. Însă asta nu a contat pentru cei care au distrus poarta. Este vorba despre intrarea din strada Armand Călinescu.

Vandalism la o școală din Pitești

Cum în apropiere nu sunt camere de luat vederi, nu se va ști niciodată nici cine și nici cum a acționat. Cert este că poarta este smulsă din stâlpii de susținere.

Se poate presupune că întâi a fost lovită cu picioarele sau cu vreun corp dur.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Minca marian spune:

    nu am ce comenta pe aici un popor de barbati.de retardați. lipsiti de educație ne meritam soarta daca traia Hitler era bine la gazare daca traia stalin si mai bine in siberia cu noi un popor de trântori milogi etc

  • Cezar spune:

    Clar a fost unul de nu i-a plăcut școală!

  • Andrei spune:

    Poarta de 2 lei, care și asa nu stătea deschisa cum trebuie, era pe ultima suta de când au pus pavelele. Reportaj de Pitești.

  • Nucu spune:

    Dacă cei plătiți sa asigure ordinea publica s-ar mai da jos din mașini,alta ar fi situația. .Patrulele sunt utile pedestru, între cetățeni, nu neapărat în auto. Zona respectiva este loc de întâlnire al consumatorilor de halucinogene și alcool, asa ca ia gândiți, minți întunecate, vandalism, probleme.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3