Donaris 930 x 122

accident

Vedetă pe OnlyFans, accident grav. Era să intre în mașina Poliției

vVedeta de pe OnlyFans a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la o petrecere. Bolidul în care se afla era condus de un prieten a ieșit în decor, a pus la pământ nu mai puțin de cinci copaci și s-a oprit într-un stâlp de pe marginea străzii.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Yanna câștigă nu mai puțin de 70.000 de dolari pe lună, grație postărilor pe care le distribuie pe platforma destinată adulților.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

”Am intrat în depășire, pe linie discontinuă, regulamentar deci, urma o intersecție, a apărut o mașină de Poliție, cel pe care voiam să-l depășim a accelerat și nu ne-a dat voie. Era să intrăm frontal în mașina poliției. Și, ca să nu ne ciocnim, a tras șoferul de volan și am luat cinci copaci și am intrat în stâlp. Eu eram în dreapta. Veneam de la un party, eu băusem ceva și nu m-am urcat la volan.

Când i-a sărit airbagul șoferului, a apăsat accelerația, a rămas cu piciorul pe ea și atunci a luat restul copacilor. Nimeni nu a pățit nimic, doar eu m-am lovit la spate. Am făcut toate razele, sunt ok”, a spus Yanna, conform cancan.ro.

Foto: cancan.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • . spune:

    A făcut raze 😀
    De radiografie nu a auzit.
    Si nici nu e blondă naturală.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3