930×122 CAPRA 5

accident

Vedetă pe OnlyFans, accident grav. Era să intre în mașina Poliției

vVedeta de pe OnlyFans a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la o petrecere. Bolidul în care se afla era condus de un prieten a ieșit în decor, a pus la pământ nu mai puțin de cinci copaci și s-a oprit într-un stâlp de pe marginea străzii.

Citiți și: Tânăr de 20 de ani, drogat la volan! A ajuns cu mașina în lac

Yanna câștigă nu mai puțin de 70.000 de dolari pe lună, grație postărilor pe care le distribuie pe platforma destinată adulților.

Citiți și: Pitești. Accident cu două mașini în Trivale

”Am intrat în depășire, pe linie discontinuă, regulamentar deci, urma o intersecție, a apărut o mașină de Poliție, cel pe care voiam să-l depășim a accelerat și nu ne-a dat voie. Era să intrăm frontal în mașina poliției. Și, ca să nu ne ciocnim, a tras șoferul de volan și am luat cinci copaci și am intrat în stâlp. Eu eram în dreapta. Veneam de la un party, eu băusem ceva și nu m-am urcat la volan.

Când i-a sărit airbagul șoferului, a apăsat accelerația, a rămas cu piciorul pe ea și atunci a luat restul copacilor. Nimeni nu a pățit nimic, doar eu m-am lovit la spate. Am făcut toate razele, sunt ok”, a spus Yanna, conform cancan.ro.

Foto: cancan.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • . spune:

    A făcut raze 😀
    De radiografie nu a auzit.
    Si nici nu e blondă naturală.

New Profesional Consult 570×90