NOR CURIER 930X122

demografic

VESTE MARE PENTRU PITEŞTENI

Veste mare pentru piteşteni. Piteştiul a avut anul trecut spor natural pozitiv. Cu alte cuvinte, numărul naşterilor a fost mai mare decât al deceselor.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor a municipiului, în 2016 în Piteşti s-au înregistrat 2.444 de naşteri şi 2.010 decese. A rezultat un spor natural pozitiv de 434 de persoane.

Şi în condiţiile în care la nivel naţional şi judeţean sporul natural se menţine negativ de ani de zile, vestea în ceea ce priveşte sporul natural pozitiv înregistrat în Piteşti este una cât se poate de bună.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Pe de altă parte, conform aceleiaşi surse, anul trecut în Piteşti numărul căsătoriilor s-a ridicat la 1.190. Totodată, au fost 285 de divorţuri, dintre care 31 pe cale administrativă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90