New Profesional Consult 930 x 122

alina goga

AUTOSTRADA BATE DRUMUL PITEŞTI – RÂMNICU VÂLCEA!

Una dintre investiţiile promise de guvernările anterioare a fost lărgirea drumului național 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, lărgire pe patru benzi pe toată lungimea acestuia, lungime de aproape 60 de km.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Proiectul nu mai este, însă, de actualitate. O spune Alina Goga, consilier juridic în Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Ce motiv invocă oficialul de la Drumuri? Construirea autostrăzii Piteşti – Sibiu, proiect în privința căruia CNADNR dă asigurări că studiul de fezabilitate va fi gata până pe 15 iunie anul acesta.

„Trebuie să construim drumuri pentru Dacia, pentru Ford, acestea sunt o necesitate! Nu văd necesar proiectul privind construirea drumului Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Racoviţa.”, spune Alina Goga.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90