SMART KIDS 930X122

mașini second hand

Veste proastă pentru șoferi!

Mașinile second-hand au ajuns să se vândă cu prețuri mai mari decât cele noi.

Citiți și: Topul celor mai avariate mașini second hand din România!

Industria auto se confruntă cu o majorare a prețurilor mașinilor second-hand. Astfel, prețurile de vânzare ale acestor autoturismele au ajuns să fie mai mari decât atunci când erau noi.

Anul 2021 a fost un an neobișnuit și pentru industria auto, atât pe plan național, cât și extern.

Citiți și: Studiu carVertical: Cele mai comune escrocherii de care trebuie să ne ferim la cumpărarea unei mașini second hand

A fost anul în care, din cauza pandemiei covid, prețurile autoturismelor noi și second-hand au înregistrat o creștere semnificativă. Potrivit unei analize Autovit, acest lucru s-a datorat crizei lanțurilor de aprovizionare, în special, cea a semiconductorilor.

Efectele pandemiei au dus la încetinirea producției de autovehicule, conducând la o creștere semnificativă a valorii de piață a oricărui autoturism.

Oamenii optează din ce în ce mai mult pentru achiziționarea unui autoturism la mâna a doua.

Anul trecut, românii au cumpărat aproape 400 de mii de mașini second-hand, o creștere cu 4% față de 2020. Cele mai populare mărci au fost Volswagen, Audi și BMW, potrivit Alephnews.

Foto descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90