NOR CURIER 930X122

abonament

Veste proastă! Se scumpește

Veste proastă! Se scumpește

Citiți și: Surpriza la care nu se aștepta nimeni

Gigantul american al divertismentului Disney a anunțat că va majora prețul abonamentului pentru serviciul său de streaming Disney+ pentru clienții din România, o decizie care se aplică însă și celorlalte piețe europene.

Anunțul făcut într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Disney vine în contextul în care compania americană și-a regândit pe larg politica de prețuri după ce mai devreme în cursul lunii august a precizat că își va lansa anul acesta versiunea de abonament cu reclame în Europa.

Citiți și: DE UNDE SE POT RIDICA ABONAMENTELE GRATUITE PENTRU ELEVI

Versiunea cu reclame a serviciului de streaming a Disney+ va fi lansată în Europa în luna noiembrie, unde va fi disponibilă în opt țări.

Veste proastă! Se scumpește

Pentru țara noastră prețul serviciului Disney+ va urca la 36,99 lei, comparativ cu 29,99 lei, cât este în prezent.

Modificarea se va aplica clienților noi din România începând cu data de 1 noiembrie, iar celor existenți de pe 6 decembrie.

O veste neașteptată este însă că abonamentul „Standard” din prezent va deveni practic echivalentul unuia „Premium”, atât pentru clienții din România, cât și cei de pe mai multe piețe europene.

Asta înseamnă, printre altele, că abonații români nu vor avea reclame pe Disney+.

Totodată, ei vor beneficia de posibilitatea de a folosi concomitent Disney+ pe 4 dispozitive, comparativ cu două, cât oferă abonamentul Standard actual. Calitatea imaginii crește de asemenea la 4K UHD și HDR, comparativ cu 1080p cât este în prezent pentru acest tip de abonament.

Detalii, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3