Donaris 930 x 122

orange sport

    Veste ȘOC! Se închide una dintre cele mai cunoscute și iubite televiziuni

    Veste ȘOC! Se închide una dintre cele mai cunoscute și iubite televiziuni

    Orange Sport, unul dintre cele mai cunoscute canale de sport din România, va înceta să mai transmită începând cu 30 iunie, conform Gsp.ro.

    Televiziunea Orange Sport era cunoscută pentru transmisia unor competiții importante din lumea sportului, inclusiv Superliga.

    Potrivit surselor de la Prosport, angajații Orange Sport au primit un e-mail de la administratorul Orlando Nicoară. E-mailul a conținut informații despre data exactă la care postul se va închide și că vor urma concedieri.

    Conform Gsp, o parte din angajați se vor muta la Prima Sport.

    În prezent, la Orange Sport lucrează nume importante din presă și din lumea fotbalului, cum ar fi Dan Udrea, Silviu Samuilă, Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Mihai Stoica (manager general FCSB), Basarab Panduru (membru al Generației de Aur) sau Constantin Zotta (fost arbitru FIFA).

    Orange Sport, postul de televiziune cunoscut pentru transmisia unor competiții de top, a adus bucurie în casele iubitorilor sportului din România. De-a lungul anilor, postul a oferit o gamă largă de evenimente sportive, de la fotbal la handbal și multe altele.

    Veste șoc! Orange sport se închide după 18 ani

    Cu o istorie bogată, postul a trecut prin diferite schimbări de nume și proprietari, dar a rămas mereu dedicat oferirii celor mai captivante competiții. De la Superliga și Cupa României până la Premier League, UEFA Champions League și multe altele, Orange Sport a acoperit o varietate de sporturi și a ținut fanii în priză.

    Pe lângă fotbal, postul a transmis și competiții din alte sporturi de top. Vorbim despre handbal, baschet, Moto GP și chiar evenimente internaționale precum Turneul celor 6 Națiuni și World Rally Championship. Astfel, a oferit o experiență completă pentru pasionații de sport.

    Foto descriptiv

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90