930 x122 grota rece

gașca zurli

Vestea șocantă despre Gașca Zurli! Micuții sunt în lacrimi

Vestea șocantă despre Gașca Zurli! Micuții sunt în lacrimi

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Veste tristă pentru fanii Gașca Zurli.

Mult îndrăgita gașcă se destramă, după ce ,,fetița Zurili” și ,,bucătărașul Lulu” și-au anunțat retragere din trupa care a bucurat milioane de inimi.

Citiți și: VIVO! PITEȘTI ȘOCHEAZĂ! PRIMA REACȚIE OFICIALĂ

Fetița Zurli a fost vreme de 15 ani personajul principal al găștii.

Vero Caliman (36 ani) a anunțat decizia printr-o postare pe rețelele de socializare.

A lăsat de înțeles că vrea să facă o schimbare, dar și că se va implica în diferite proiecte care-i vizează tot pe copii, scrie fanatik.ro

,,De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere (…)

Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a transmis Vero Caliman pe Instagram.

Vestea șocantă despre Gașca Zurli! Micuții sunt în lacrimi

De asemenea, Ionuț Varodi și-a anunțat retragerea înaintea Fetiței Zurli.

Anunțul a fost făcut tot pe rețelele de socializare

Bucătărașul Lulu a precizat că nu a avut de luat o decizie ușoară, însă consideră că acum este momentul oportun pentru el pentru un nou început.

,,Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, a transmis și Ionuț Varodi.

Foto: Descriptiv/csid.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3