EcoMoto 930×122

minora disparuta

Vești despre minora dată dispărută azi noapte

Update, 9 decembrie, ora 08.03, IPJ Argeș transmite: „Minora a fost găsită, pe parcursul nopții, în localitatea Bascov. Pe perioada plecării, nu a fost victima vreunei infracțiuni.”

Știrea inițială, 9 decembrie, ora 01.41

Citiți și: Date despre copila care a pus pe jar întreg județul!

Pitești. Dispariție de ultim moment! Are 15 ani și se numește Maria Gabriela!

MINORĂ DISPĂRUTĂ

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a minorei PĂUNOIU MARIA GABRIELA, de 15 ani, care a plecat de la unitatea de învățământ din Pitești, unde este elevă, în jurul orei 20.00, și nu a ajuns la domiciliul său din municipiul Pitești.

Citiți și: Tragedie în Argeș. Fată de 15 ani dispărută, găsită moartă!

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 55 de kg, ochi albaștri, păr șaten, până la umeri.

Vestimentația la momentul plecării: geacă roz, blugi albaștri, încălțăminte albă și un ghiozdan roz, cu inscripția „Nike”.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3